Bekir Girgin Anaokulu

WEB https://bekirgirginanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Türkmen Mh. Yeni Sk. No 8 Ödemişİzmir
VİZYON : Geleceğin çocuklarının yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız yolda;Personelinin,velilerin ve öğrencilerinin parçası olmaktan gurur duyduğu,sürekli gelişim gösteren,beklentilerin hep önünde,kalitesiyle örnek gösterilen,önder bir kurum olmak.
MİSYON : MİSYONUMUZ 1. Milli ve manevi değerlerine bağlı, 2. Kendine güvenen, 3. Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, 4. Kendisi ve çevresiyle barışık,mutlu 6. İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, 7. Sosyal ilişkileri güçlü, 8.İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, 9.Biz bilincine sahip,paylaşımcı, 10.Değişik görüş ve düşüncelerine saygılı, 11.Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, 12.Çevreye duyarlı, 13.Özbakım becerilerini kazanmış, 14.Sürekli gelişime açık, 15.Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2018 Beyaz Bayrak Ödülü Yenilendi 2017 Beslenme Dostu Okul Ödülü

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAH) (ÖĞLE)
Saatler : SABAH 08:00-13:00 ÖĞLE 13:00-18:00
Yabancı Dil :
Servis : Okul servis araçlarıyla da öğrenci taşınmaktadır
Ulaşım : OKULUMUZA ŞAHSİ ARAÇ VE ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : TÜRKMEN MAHALLESİ YENİ SOKAK NO:8 ÖDEMİŞ-İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Ödemiş İlçe Merkezinde (Macera Parkı) Önünde bulunmaktadır. İzmir Merkeze 110 KM dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Günlük spor Aktiviteleri
Bilimsel Etkinlikler : Kodlama Ve Basit STEM etkinlikleri,Zeka oyunları
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak Beslenme Dostu Okul Sıfır Atık Değerler Eğitimi